Sardines en escabetx
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Kg de sardines
- Farina
- 300ml d'oli d'oliva
- 100gr de vinagre
- 2 fulles de llorer
- 1 cap d'alls
- 10-15 grans de pebre negre
- 1 cullerada de pebre vermell (pimentón)
10 racions
Elaboració
Primer de tot netejem bé les sardines.
Enfarinem les sardines, les fregim en l'oli i les retirem.
En el mateix oli a foc suau posem els grans d'all amb la pell i un petit tall amb les fulles de llorer.
Quan els alls siguin dauradets apartem del foc i afegim el pebre vermell i els grans de pebre negre.
Tot seguit afegim el vinagre a poc a poc ja que pot esquitxar una mica.
Tornem a posar les sardines dintre de l'olla i les deixam fer xup xup 5 minuts.
Hem de deixar reposar les sardines dins de l'escabetx un minim d'un dia per que quedin ben sucadetes.
35min
Notes
Si no queden totes les sardines ben cobertes pel suquet podem afegir una miqueta d'aigua fins que les cobreixi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9069 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.