Brunyols de bacallá amb pasta choux
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 gr. de bacallà salat
- 100 gr. de mantega
- 125 gr de farina
- 4 ous
- 1/4 d'aigua
- 2 alls tendres
- Julivert
- Un pessic de sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Abans de començar, haig de dir que el bacallà és salat, només s'ha de rentar ( NO POSAR-LO EN REMULL)
Primer, esmicolem el bacallá, el rentem i escorreguem......apretem amb les mans.
Farem la massa choux : posem en un cassó l'aigua amb la mantega i un polsim de sal. Escalfem fins que es desfasi la mantega i retirem del foc. Afegim la farina i remenem molt be. Posem els ous d'un en un, anem remenant molt be, fins que ens quedi una massa.
Agafem el bacallà i l'afegim a la massa juntament amb els alls tendres, tallats molt petits i el julivert. Remenem.
Tindrem una paella amb l'oli d'oliva, calent, i amb una cullera, anem fent els brunyols.
Una vegada fets, els deixem en una safata amb paper absorvent perquè treguin l'excés d'oli.
40min
Notes
Aquesta recepta me le varen dir l'any passat, i surten molt bons.
Amb cent grams de bacallá salt, surten molt de brunyols...(a Girona diem...brunyols, no bunyols)
Aquests brunyols, es podem menjar tot l'any, no només per Quaresma.
Etiquetes: Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.