Pets de monja
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 ous
- 250g de sucre
- Pell de llimona ratllada
- 200g de farina
- Mantega
6 racions
Utensilis
mànega pastissera
Elaboració
Bateu els ous amb el sucre fins que quedin d'un color blanquinós.
Afegiu-hi la ratlladura de la llimona i la farina, barregeu-ho amb una espàtula.
Poseu la massa en una mànega amb un broc petit i llis i aneu-ne fent pilonets,en una placa
de forn untada amb mantega o paper vegetal.
Poseu-ho al forn a 180º fins que les pastes es daurin una mica.
,
30min
Notes
El postre resulta molt fàcil de preparar.Ideal per picar o per acompanyar al cafè.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4575 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.