Cassoleta de pèsols i popets estofats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de pèsols congelats
  • 600 grams de popets 40/60 congelats
  • Dos cassons de sofregit de tomàquet (el podeu trobar a les meves receptes)
  • Aigua
  • Un brot de julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un got de vi blanc
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Tres alls aixafats

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó gran
Una paella gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, julivert i sal, posem a coure el pèsols fins que són cuits al "dente" i els reservem.
Tot seguit, fiquem els popets en una paella amb un raig d'oli i els sofregim fins que són gairebé tendres.
Tot seguit, en una cassola amb un raig d'oli,sofregim: la ceba, els alls, el llorer i el sofregit de tomàquet. Quan tot plegat és ben fregit, afegim el vi, dos gots d'aigua i deixem que arrenqui el bull. Seguidament, afegim els popets i els pèsols,donem unes sacsejades a la cassola amb l'ajud de les nanses i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: