Cassoleta de pèsols i popets estofats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de pèsols congelats
- 600 grams de popets 40/60 congelats
- Dos cassons de sofregit de tomàquet (el podeu trobar a les meves receptes)
- Aigua
- Un brot de julivert
- Oli d'oliva
- Sal
- Un got de vi blanc
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Tres alls aixafats
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Un cassó gran
Una paella gran
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, julivert i sal, posem a coure el pèsols fins que són cuits al "dente" i els reservem.
Tot seguit, fiquem els popets en una paella amb un raig d'oli i els sofregim fins que són gairebé tendres.
Tot seguit, en una cassola amb un raig d'oli,sofregim: la ceba, els alls, el llorer i el sofregit de tomàquet. Quan tot plegat és ben fregit, afegim el vi, dos gots d'aigua i deixem que arrenqui el bull. Seguidament, afegim els popets i els pèsols,donem unes sacsejades a la cassola amb l'ajud de les nanses i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.