Bacallà amb salsa de tomaca i maionesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bacalla
- Farina
- Salsa de tomaca
- Mayonesa
Elaboració
S'enfarina el bacallà i es fregeix.
En una plàtera per anar al forn es posa tomaca fregida i triturada al fons, que cobreixi tota la plàtera.
Al damunt si posa els talls de bacallà i es cobreixen amb una mica mes de tomaca, i per sobre la tomaca si posa una cullerada de maionesa que cobreixi tot el tall (la maionesa pot ser de pot o feta a casa)
Es posa al forn a gratinar, i ja tenim el plat apunt per servir-lo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.