Bacallà a la mussolina d'alls

Ingredients

  • 4 talls de bacallà de morro dessalat de 200gr. cadascun
  • Alls tendres
  • 4 patates
  • 1 tassa de nata liquida
  • Farina i julivert

4 racions

Elaboració

Enfarinar el bacallà i fregir-lo a la fregidora a 170º.
Quant estigui enrossit el retirarem i el posarem damunt de paper absorbent.
Mentre posarem les patates al forn i quant estiguin fetes les pelarem i les tallarem a làmines.
Prepararem la mussolina fent un allioli afegint-hi una tassa de nata liquida els alls tendres que haurem passat per la paella per daurar-los.
Muntarem el plat amb les patates i el bacallà pintat amb la mussolina i una mica de julivert ratllat. Gratinar fins que la mussolina agafi color.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Hola Milagros,
Aquesta recepta deu estar riquçissima.
Provaré de fer-la.
Fin dilluns!!!
Milagros Gispert Pedrola diu:
Que tinguis uns dies molt dolços; t'ho mereixes.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: