Lluç i gambes al conyac
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 rodanxes de lluç, 8 gambes.
- Per guarnir 1/4 de cloïsses o xirles.
- 50 gr. de farina, 3 dents d'alls.
- 1/4 de nata liquida, i copa de conyac.
- 6 cullerades de concentrar de tomàquet.
- Oli, sal i julivert.
4 racions
Elaboració
Posar el lluç amb farina i fregir lleugerament, fer el mateix amb les gambes.
En una cassola de fang, posar oli net.
Tirar l'all picat, quan comenci a daurar-se, ruixar amb conyac.
Afegir el tomàquet, i la nata liquida, posar-hi el lluç i les gambes i deixar-ho coure, 5 mint.
Guarnir amb les cloïsses o les xirles al vapor i amb julivert picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1515 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.