Llom de bacallà amb saltat de temporada
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 lloms de bacallà dessalat al punt
- Bolets variats(xampinyons,gírgoles,ceps,rovellons,...)
- Fruits secs variats(panses,nous,...)
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Escalfar una paella amb una mica d'oli.
Quan estigui ben calenta,fer el llom de bacallà per les dues cares.
Tallar els fruits secs i els bolets si són massa grossos.
A la mateixa paella afegir més oli i saltar els fruits secs.
Un cop agafi color agregar els bolets i la sal.
Quan estigui tot cuit,incorporar el vi i reduir.
Retirar el saltat i col-loqueu-lo al forn uns minuts junt amb el bacallà.
Disposar als plats el llom de bacallà amb el saltat per sobre i agregar la reducció.
Decorar amb espècies en pols al vostre gust.
35min
Notes
Podem canviar el bacallà per altres peixos(lluç, orada,llenguado,...)
També es pot substituir el vi blanc per moscatell o brandi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1487 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.