Escuma de peres
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de peres
- 125 g de sucre llustre
- 200 g de nata
- 1 llimona
5 racions
Utensilis
Turmix
recipients bonics individuals o copes de vidre
Elaboració
Peleu les peres,partiu-les per la meitat, traieu-los el cor,fregueu-les amb llimona i bulliu-les,tapadesi amb molt poca aigua, sense sucre, perquè quedin toves.
Escorreu-les bé, passeu-les pel turmix i deixeu-les refredar.
Afegiu-hi el sucre de llustre, remenant-ho bé.
Tot seguit afegiu-hi la nata.
Repartiu l'escuma en recipients individuals o en un bol gran,i deixeu-ho refredar a la nevera.
30min
Notes
Les escumes cal servir-les molt fredes però no gelades.Podeu adornar-ho,pel damunt,amb una rosa de nata,tenyida amb colorant especial per a aliments.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.