Escuma de peres

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de peres
  • 125 g de sucre llustre
  • 200 g de nata
  • 1 llimona

5 racions

Utensilis

Turmix
recipients bonics individuals o copes de vidre

Elaboració

Peleu les peres,partiu-les per la meitat, traieu-los el cor,fregueu-les amb llimona i bulliu-les,tapadesi amb molt poca aigua, sense sucre, perquè quedin toves.
Escorreu-les bé, passeu-les pel turmix i deixeu-les refredar.
Afegiu-hi el sucre de llustre, remenant-ho bé.
Tot seguit afegiu-hi la nata.
Repartiu l'escuma en recipients individuals o en un bol gran,i deixeu-ho refredar a la nevera.

30min

Notes

Les escumes cal servir-les molt fredes però no gelades.Podeu adornar-ho,pel damunt,amb una rosa de nata,tenyida amb colorant especial per a aliments.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: