Salmó amb gírgoles
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 supremes de salmó
- 300g de gírgoles
- Oli
- Sal
- 50cc de xerès sec
- 100cc de crema de llet
4 racions
Utensilis
Paella
safata per servir-ho
Elaboració
Renteu les gírgoles i talleu-les a la juliana gruixuda.
Salteu-les en una paella amb un raget d'oli i sal fins que comencin a enrossir.
Afegiu-hi els talls de salmó nets de pells i espines.
Deixeu-ho coure uns 3 minuts per banda o menys.
Afegiu-hi el vi i deixeu que es redueixi un parell de minuts.
Tireu-hi la crema de llet,espereu que arrenqui el bull,apagueu el foc i serviu-ho.
20min
Notes
Aquest és un plat molt fàcil i de gust general que permet fer-lo qualsevol dia.
Podeu variar la verdura per acompanyar el plat al vostre gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1485 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.