Tagliatelle al funghi porcini
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 g de tagliatelle a l'ou
- 50 g de ceps secs
- 200 g de cebes tendres
- 50 cc d'oli
- 80 g de formatge parmesà ratllat
- 100 cc de crema de llet
- Sal
5 racions
Elaboració
Posem els ceps a remull amb 250 cc d'aigua tèbia durant un mínim d'una hora.
Tallem la ceba ben petita, posem l'oli a escalfar i tirem la ceba. La salem perquè deixi anar l'aigua i la fregim fins que comenci a enrossir.
Escorrem els ceps, els tallem, si són massa grossos, i els afegim a la ceba, deixant-los fer durant uns 5 minuts.
Afegim 100 cc de l'aigua de remullar els ceps i la deixem reduir.
Posem la crema de llet i la deixem fer una mica.
Tirem dues cullerades soperes de parmesà, donem unes voltes i reservem.
Posem a bullir la pasta amb aigua i sal, seguint les indicacions del paquet.
Quan la pasta estigui cuita, l'escorrem, li incorporem la salsa i ens la mengem immediatament.
És un plat deliciós.
30min
Notes
M'agrada anomenar aquest plat en italià, perquè el primer cop que el vaig tastar va ser quan vaig estar a Roma. Em vaig fer un tip de menjar-ne. Els fughi porcini són els ceps.
El meu gendre, que és italià, m'ha ensenyat com fer-los i em surten molt bons.
A mi m'encanta el gust i l'aroma dels ceps.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1565 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.