Meravellà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot verd tipus italià
- 1 pastanaga mitjana
- 1 dent d'all
- 1/2 ceba
- 250 g de pasta meravella
- 750 g de fumet de peix
- 250 g de gambes
- 100 g de sípia
- oli d'oliva
- sal i pebre
2 racions
Elaboració
Fregirem les gambes amb l'oli d'oliva i reserverem.
Farem un sofregit en el mateix oli amb la ceba, el pebrot, l'all i la pastanaga, tot tallat ben petit.
Quan comenci a quedar ros hi afegirem la sípia tallada a dauets.
Salpebrerem.
Quan estigui ben fet hi afegirem la pasta i remanerem durant uns 2 minuts perquè agafi la substància del sofregit.
Acte seguit hi abocarem el fumet i courem durant el temps recomanat pel fabricant de la pasta.
Quan faltin uns dos minuts per acabar hi afegirem les gambes que hem reservat.
25min
Notes
Aquest plat no és ni més ni menys que una fideuà, però feta amb pasta meravella i per això li diem "meravellà".
Queda molt gustosa. Si ens ve de gust la podem acompanyar amb allioli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.