Pastes nòrdiques amb maduixa
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de pasta de full
- 1 crema catalana de La Fageda
- canyella en pols
- sucre
- maduixes seques
- maduixes fresques
6 racions
Elaboració
Posem la pasta full plana i l'empolvorem de canyella i sucre.
A sobre hi escampem la crema.
Tallem les maduixes fresques en làmines i les posem en tires sobre la pasta.
Hi afegim les maduixes seques.
Caragolem la pasta fent un rulo.
Tallem el rulo en 6 o 7 parts.
Posem cada part en un motllo metàl·lic.
Escalfem el forn a 200º.
Amb 12 o 14 minuts (caldrà controlar) tindrem les pastes fetes.
20min
Notes
Amb aquesta recepta podem, que encara que no tinguem massa temps ni ganes per a estar a la cuina i amb un tres i no res, fer uns postres exquisits.
I com que avui és dia 15 dia aquí està la "la recepta del 15" pels Fogons de la Bordeta. Salutacions.
Etiquetes: Maduixes Postres maduixa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3466 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.