Arròs amb calamarcets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr. d'arròs
- 400 gr. de calamrcets
- 1 manat d'alls tendres
- 4 tomàquets madurs
- 2 nyores
- 2 alls
- Peix per fer brou
- Safrà
- Sal
- Oli
3 racions
Elaboració
Poseu oli en una cassola i fregiu els alls i les nyores. Un cop daurat ho posseu al morter i feu una picada i ho reserveu.
En el mateig oli sofregiu els tomàquets ratllats a foc suau. Incorporeu el peix per fer el brou i cobriu d'aigua. Deixeu bullir 20 minuts i afegiu la picada, i deixeu bullir 10 minuts més.
En una paella posem oli i saltem els calamarcets.
Un cop saltats els reservem en un plat.
En el mateig oli saltem els alls tendres a foc suau.
Quan comencin a daurar-se, afegim l'arròs i ho remenem tot junt. A continuació afegim els calamarcets i el brou. Afegim el sabrà ben picat el el morter a dins de l'arròs i la sal.
Deixem coure 15 minuts i ja el tenim a punt.
30min
Notes
Recordeu que sempre es doble quantitat de brou que d'arròs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.