Pastis de pinyons
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous grans
- 400 gr de sucre
- 400 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- La pell d'una llimona rallada
- La mida de dos iogurts de llet sencera
- 100 g de pnyons
6 racions
Utensilis
Varetes de montar clares
Motlle pel forn.
Elaboració
Es baten 4 clares a punt de neu afeigim 400 grde sucre i es bat tot amb 4 rovells,la llet,1/2 sobre de llevat,i 200 g de farina tamisada es remena tot.
Shi tirn els altres 200 g de farina el 1/2 sobre de llevat, la pell de la llimona rallada i o tornem a batre tot.es posa en un motlle d'anar al forn, folrat amb paper sulforat,tirem el pnyons pel damunt i una mica de sucre,es cou al forn a 250ºc uns 40 minuts,yo el forn nomes l'encenc per sota el decorem amb sure llustre.
55min
Etiquetes: Pastis Pinyons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2666 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.