Pastís sense Farina
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Dieta: celíaca
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 280 gram de xocolata per fondre
- 8 ous
- 115 gram de mantega
- 75 gram de sucre
- Una mica de sucre glast
8 racions
Utensilis
Llauna pel forn
Elaboració
Partim el xocolata, i el posem amb un vol al bany maria, amb la mantega tallada a daus.
Separem las clares del rovell.
Batem els rovell amb el sucre i agregem el xocolate tebi, sense no parar de remoure per que no quedi el ou pres.
Batem les clares a punt de neu amb un polset de sal, i afegim la mitat de la crema de la xocolata.
Remenem bé i afegim la resta de la crema de xocolata.
Greixar un motlle de silicona amb mantega i li posarem la crema del pastís i el posarem al forn que prèviament que estigui el forn calen a 175 graus, que es cogui uns 35 minuts ,el posarem damunt de una reixeta per que es refredi, i li posarem pel damunt un pols de sucre glast. (també el podem obri per la mitat i posar-li malm alada)
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4371 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.