Tatin de pebrots i tonyina
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- pasta fullada
- pebrot groc
- pebrot verd
- pebrot vermell
- mantega
- tonyna
4 racions
Elaboració
En una safata que pugui anar al forn hi posarem 4 cullerades de mantega, els pebrots tallats com vulguem i la tonyina trossejada.
Ho cobrirem tot amb la pasta de full com una tatin.
Punxarem la pasta unes quantes vegades perquè no bufi i la tindrem al forn, que haurem escalfat abans, uns 15/20 minuts a 220º (cal vigilar segons sigui el forn).
Quan surti li donarem el tomb i ja tindrem la tatin.
25min
Notes
Aquesta tatin entra molt bé amb una cervesa ben fresqueta per a sopar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1179 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.