Cassola de cargols

Categoria:
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un recipient amb aigua freda posem els cargols després d'haver-los rentat amb vinagre i abundant aigua.
Quan tenen la carn fora posem fort el foc i els deixem bullir una mica.
En una cassola a part posem una mica d'aigua a bullir i aboquem-hi un refregit de ceba tendra, tomàquet, pebrot, menta i una mica de picant.
Al moment afegim el brou dels cargols colat, les patates, els fideus i per últim, els cargols.
S'assaona, deixant bullir durant uns quinze minuts o fins que estiguin tendres.
I ja estan llestos per servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se