Trifle de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Típica de: Regne Unit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 sobre de gelatina de llimona
- 1 tarrina de formatge tipus "Philadelphia"
- 200 g de nata líquida per a cuinar
- 1 paquet de melindros o bescuit
- 4 cullerades soperes de sucre
8 racions
Elaboració
Desfarem la gelatina de llimona en aigua bullent (tal com indica el sobre).
Barregem tots els ingredients -excepte els melindros- amb la batedora.
Posem els melindros ben apretats en el fons d'un motlle i s'aboca la barreja per sobre.
No us amoïneu quan vegeu que els melindros pugen, al desenmotllar-los queden a sota.
Deixem refredar i ho posem a la nevera.
Serà molt més bo si el preparem el dia abans.
10min
Notes
Aquest tipus de pastís no necessita cocció, bé només la preparació de la gelatina.
El resultat queda fantàstic i d'una gran vistositat.
Al Regne Unit el trifle, que es pot fer de diferents maneres, és típic del dia de Nadal.
També és ideal per acabar els àpats d'estiu.
Etiquetes: Llimona Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2127 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.