Aperitiu de salmorejo
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de pasta "brisa" (també pot ser de pasta fullada)
- ous de guatlla
- pernil ibèric
Salmorejo:
- 40 g de d'oli d'oliva
- 1 dent d'all
- sal
- 275 g de polpa de tomàquet
- 50 g de motlla de pa
Elaboració
Amb uns motlles adequats farem les formes de la pasta brisa al forn para acollir el salmorejo.
Prepararem el salmorejo amb la batedora.
El posarem a les forme ja fetes.
Guarnirem amb l'ou de guatlla bullit i el pernil al nostre gust.
25min
Notes
És un aperitiu amb força resultat que es pot tenir fet el salmorejo el dia abans i preparar-lo en el moment de servir.
Una abraçada a "Memòries d'una cuinera".
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1988 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.