Llom amb formatge de cabra i olivada

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tall de llom de porc una mica gruixudet
  • 2 llenques de formatge de cabra
  • Olivada (jo la faig però la podeu comprar feta)
  • Oli i sal

1 racions

Elaboració

Salem el llom i el posem a la planxa ben calenta amb un rajolí d'oli, procurem fer-lo al punt, que quedi rosset per fora i un poc fet per dins. Un cop fet l'emplatem, col.loquem a sobre les dues llenques de formatge i amb el bufador l'enrossim una mica. Finalment hi posem una mica d'olivada per sobre i un rajoli per sobre. Boníssim!!!! Gràcies Rosana!!!

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: