Brandada de bacallà estival
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600g de bacallà
- 1 1/2 gotet mitjà de llet
- 8 grans d'all
- 1 pebrot vermell
- 100g d'olives negres
- 1 llimona
- Oli d'oliva
- Sal i pebre al gust
4 racions
Utensilis
Picadora
Paella
Elaboració
Cou amb la llet el bacallà dessalat amb els alls pelats i durant 5 minuts.
Escorre-ho tot i passa-ho al foc amb una mica d'oli d'oliva.Ves-ho treballent amb l'espàtula
per desfer el bacallà i aboca-ho a la picadora o al turmix.Fes-ho puré tot incorporant-hi oli
oli com si fessis maionesa fins que quedi una pasta espessa.A part, pica pebret prèviament
escalivat i olives negres sense pinyol.Passa-ho un moment per la paella amb oli i un raig de suc de llimona.
Munta el plat amb un fons tebi de pebrot i olives i, al damunt, la brandada freda.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2590 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.