Coca de pasta de full, amb cabell d'àngel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues planxes de pasta de full
- Melmelada de cabell d’àngel
- Dos ous
- Farina
- Sucre
- Pinyons
4 racions
Utensilis
Corró
Corró punxador
Unes safetes de cartró amb blonda
Elaboració
En primer lloc, espolsem amb farina el marbre per a què no s’enganxi la pasta de full.
Després estirem una de les planxes, la punxem i la pintem amb ou batut. Seguidament, escampem pel damunt el cabell d’àngel. A part, estirem l’altre planxa, la punxem i la pintem amb ou. La posem damunt de l’altre, hi passem el corró pel damunt (molt suau), i després segellem les vores amb una forquilla.
Després ho pintem amb ou batut, escampen força pinyons i abundant sucre.
Ho enfornem amb el forn prèviament escalfat, a 180º i deixem que es cogui fins que veiem que està daurat. Al moment de servir-lo, ho posarem damunt d’una safata de cartró amb blonda.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.