Arròs de bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350G d'arròs de gra rodó;1 ceba dolça; 100g de rovellons; 125g de pebrassos; 4 potes D'ous
- De reig o de siurenys; 150g de mocosa (llenega) blanca; 150g de mocosa negra; 150g de cames de perdiu; oli D'oliva extra verge; 1 alberginia,pebrot vert i una rodanxa de pebrot
- Vermell escalivats; 1 all tendre; pebre negre; sal
4 racions
Elaboració
Renteu els bolets separadament.
Escalfeu un litre D'aigua. Quan arrenqui el bull, escaldeu-hi les mocoses i les cames de perdiu.
Apart, sofregiu en una cassola de terrissa la ceba trixada amb un raig D'oli D'oliva.
Incorporeu-ho a la resta de bolets tallats en talls petits i deixeu-ho coure.Amitja cocció
poseu-hi L'all tallat en rodanxes i les verdures esclivades també trinxades a fi que tot el conjunt cogui bé.
Quan tot aquest sofregit estigui ben confitat i els bolets hagin deixar anar el suc
tireu-hi L'arròs i remeneu.ho bé. Aneu-hi afeint el brou dels bolets de mica en mica i
deixeu.ho coure. Saleu-ho.
Serviu-lo un xic sucós.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2883 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.