Coca de xampinyons, amb pasta de full

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • Un pot petit de tomàquet fregit
  • 500 grams de xampinyons naturals
  • Una bossa petita de formatge ratllat
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina

6 racions

Utensilis

Un corró punxador
Un corró per estirar la pasta

Elaboració

Primer de tot, espolsem el marbre amb farina, Seguidament, estirem la massa de full, i la punxem. La posem a la placa del forn, amb paper sulfuritzat, i tot seguit, la cobrim amb tomàquet fregit. Espolsem el tomàquet amb un xic de sal, i hi tirem un rajolí d'oli.
A part, netegem els xampinyons, els laminem, i els fregim en una paella, amb oli d'oliva, i un polsim de sal.
Un cop fregits, els escampem pel damunt de la coca, i ho espolsem amb el formatge ratllat.
Ho enfornem a 180º, fins que és cuit, i el formatge és rós, i ! bon profit ¡

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2236 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: