Coca de xampinyons, amb pasta de full
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una placa de pasta de full
- Un pot petit de tomàquet fregit
- 500 grams de xampinyons naturals
- Una bossa petita de formatge ratllat
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
6 racions
Utensilis
Un corró punxador
Un corró per estirar la pasta
Elaboració
Primer de tot, espolsem el marbre amb farina, Seguidament, estirem la massa de full, i la punxem. La posem a la placa del forn, amb paper sulfuritzat, i tot seguit, la cobrim amb tomàquet fregit. Espolsem el tomàquet amb un xic de sal, i hi tirem un rajolí d'oli.
A part, netegem els xampinyons, els laminem, i els fregim en una paella, amb oli d'oliva, i un polsim de sal.
Un cop fregits, els escampem pel damunt de la coca, i ho espolsem amb el formatge ratllat.
Ho enfornem a 180º, fins que és cuit, i el formatge és rós, i ! bon profit ¡
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2236 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.