Coca de pasta de full amb escalivada, i arengada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una planxa de pasta de full
- Un pot de tomàquet fregit
- Dos pebrots vermells escalivats
- Una albergínia escalicada
- Dues arengades esqueixades
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Un pot de plàstic, amb esprai, per pulveritzar l'oli d'oliva.
Elaboració
Estirem la pasta de full amb el corró, la cobrim amb el tomàquet fregit, i seguidament, posem : l'albergínia escalivada, tallada a tires, escampada pel damunt, els pebrots escalivat, tambe tallats a tires, i escampats pel damunt del full.
Seguidament, netegem les arengades i les esqueixem. Un cop esqueixades, les repartim per tota la coca. Ho enfornem a 180º, fins que la coca és cuita.
Abans de servir-ho, la pulveritzem amb oli d'oliva, amb l'ajud del esprai. Després, ja ens la podem menjar, i ! bon profit¡
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2151 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.