Coca d'ou
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Una placa de pasta de full individual
- Dos rovells d'ou batuts
- Sucre
- Farina
1 racions
Utensilis
Un corró punxador
Un corró per estirar la pasta de full
Elaboració
Espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full. La punxem i dobleguem les voreres amb els dits, tot fent una cadeneta.
Punxem la pasta amb el corró, i estenem l'ou batut, per tota la superficie de la placa.
Espolsem amb força sucre pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és ben daurada, i ja tenim llesta la coca d'ou.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2848 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.