Bacallà Randi Coglioni

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua i una fulla de llorer, posem a bullir el bacallà, i quan fa una capa blanca, el traiem i el deixem refredar.
Seguidament, l'esmicolem dintre d'una cassola amb tapa, que sigui ben ampla.
Agafem els alls, els matxuquem en el morter, i els hi afegim a la cassola, amb el bacallà.
Tot seguit, afegim els rovells d'ou, i l'oli.
Tapem la cassola i anem fent moviments giratoris, fins que tot estigui ben lligat, com si fos un allioli.
Per fer aquest bacallà, és interessant que intervinguin dues o més persones, doncs resulta una mica cansat, sobretot cap al final, quan la salsa és més espessa.
Tot seguit, ja ho tenim llest per servir a taula, si voleu, damunt una llesca de pa de pagès.

1h

Notes

Aquesta recepta, el meu cunyat l'Antoni (e.p.d.). la va aprendre a fer a Gandesa (la Terra Alta), i ell me la va ensenyar a fer a mi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se