Carxofas ofegades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carxofas·sal·pebre negraoliaigua

6 racions

Elaboració

ES TREUEN LES CUES I PARTS DURES DE LES CARXOFES I ES TALLEN A LLESQUES.Acte segit,es posen en
una cassola, amb un cul de got d'aigua, un bon reraig d'oli, sal i pebre negre. ES DEIXEN ofegar, tapades i amb poc foc.
.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: