Magdalenes de mel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Ingredients:250 g de farina;250 g de sucre; 5 ous; 100 g de mel de bona qualitat; o,21 d'oli
- D'oliva;la pela d'una llimona;una cullerada de canyella en pols,
12 racions
Elaboració
munteu els ous amb el sucre fins que doblin el volum. afegiu-hila farina tamisada i barregeu
la mescla delicadament de baix cap a dalt.incorporeu-hi la mel i la canyella.afegiu-hil'oli i
remeneu-ho totfins que en quedi una pasta. incorporeu-hi la pell de la llimona ratllada ben fina.deixeu reposar la massa un parell d'hores en un pot tapat al refrigerador,
ompliu els motlles de magdalenes deixant-hi lliure una tercera part perquè la pasta pugui
desenvolupar-se bé. quan tingueu tota la plàtera plena, poseu-les a coure al forn. la temperatura dependrà de la mida de les magdalenes;si són petites, s'han de coure entre 200 i 210 c durant 4-5 minuts; si són grosses, entre 160 i 180c durant 20-30 minuts.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1656 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.