Magdalenes de mel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredients:250 g de farina;250 g de sucre; 5 ous; 100 g de mel de bona qualitat; o,21 d'oli
  • D'oliva;la pela d'una llimona;una cullerada de canyella en pols,

12 racions

Elaboració

munteu els ous amb el sucre fins que doblin el volum. afegiu-hila farina tamisada i barregeu
la mescla delicadament de baix cap a dalt.incorporeu-hi la mel i la canyella.afegiu-hil'oli i
remeneu-ho totfins que en quedi una pasta. incorporeu-hi la pell de la llimona ratllada ben fina.deixeu reposar la massa un parell d'hores en un pot tapat al refrigerador,
ompliu els motlles de magdalenes deixant-hi lliure una tercera part perquè la pasta pugui
desenvolupar-se bé. quan tingueu tota la plàtera plena, poseu-les a coure al forn. la temperatura dependrà de la mida de les magdalenes;si són petites, s'han de coure entre 200 i 210 c durant 4-5 minuts; si són grosses, entre 160 i 180c durant 20-30 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1803 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ana Cassany diu:
aquestes magdalenes a'angrexan molt
Ana Cassany diu:
aquestes magdalenes a'angrexan molt

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: