Pastis de garrofa amb melmelada

Ingredients

  • 50 grs. de farina de garrofa
  • 50 grs. d'ametlla molta
  • 30 grs. de farina de repostería
  • 125 grs. de sucre
  • 4 ous
  • Ratlladura de llimona
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 3 cullerades de melmelada d'albercoc
  • 1 cullerada d'aigua
  • Nata montada
  • 1 maduixa
  • Trossets d'ametlla garrapinyada

8 racions

Elaboració

Aquest cop he fet algun canvi en la preparació del pa de pessic i el resultat m'agradat més.
Montar 3 clares d'ou a punt de neu.
En un bol batre els 3 rovells i l'ou sencer juntament amb el sucre, ratllar-hi la pell de llimona, tot seguit afegir-hi les farines barrejades amb el llevat, de mica en mica en forma de pluja, passant-la per un colador fi.
Barrejar-hi les clares montades (no treballar-ho massa nomes el que calgui perqué es barregi). Aboqueu tot amb un motllo untat i enfarinat amb un paper al fons també untat (de forn). Coeu-ho 30 minuts a 180º.
Un cop fred partir-lo per la meitat horitzontalment, posar-hi una capa fina de melmelada que avans haurem escalfat juntament amb l'aigua i passat per la batedora elèctrica.
Per finalitzar decorar amb nata ensucrada, els trossets d'ametlla i la maduixa.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: