Sípia amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una sípia fresca grossa (1 1/2 Kg.)
- Un kg. de cebes de Figueres
- Oli d'oliva
- Llorer
- Wiski
- Pastilla de caldo o sal
- Un tros de bitxo
6 racions
Elaboració
Netejar la sípia i tallar-la a trossos de tres o quatre centímetres.
Pelar i tallar les cebes a juliana.
Ficar-ho tot a la cassola,junt amb l'oli, el llorer, el wiski i deixar-ho a foc lent durant un parell d'hores, mes o menys, fins que la ceba quedi desfeta i agafi un color marron.
2h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7199 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.