Llomillet de porc amb bacó
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 llomillelts de porc
- 10 o 12 talls de bacó fumat tallat molt fi
- 2 grans d'all
- 1 pastilla de caldo
- Patates
- Sal
- Oli
- Pebre negre
- Vi ranci
6 racions
Elaboració
Es netegen els llomillets, es fan petites incisions i es van ficant lamines d'alls, es salpebra.
S'embolica amb les tires de bacó i es lliga.
Es pelen les patates,es tallen a rodanxes fines i es fiquen al fons d'una safata de forn junt amb l'oli.
Es col·loquen els llomillets a damunt de les patates.
Es desfà la pastilla de caldo amb una mica d'aigua, es tira sobre del llomillet junt amb got petit de vi ranci.
Ficar.lo al forn mig a 180º durant uns tres quarts d'hora.
Es deixa refredar i es talla a rodanxes de dos centímetres.
Es torna a ficar al forn dos minuts i es serveix.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2875 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.