Escalivada con Anchoas

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Barcelona
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2/,pimiento rojoescalivado
  • 2/,berenjena escalivada
  • 2/,cebollas medianas escalibadas
  • 8/,rodajas de tomate maduro
  • 12/,olivas verdes,
  • 12/,anchoas,2/,huevos duros
  • Sal,pimienta y aceite de oliva

4 racions

Utensilis

Horno,plancha o sarten y pinzas un cazo,

Elaboració

Tendremos el horno precalentado 180,C
en una bandeja de horno colocaremos los pimientos
las berenjenas y las cebollas.
Le pondremos un chorrito de aceite por encima
y las metremos al horno 16 o 17mt.
Unabez que esten escalivado,las dejaremos
templar y las limpiaremos de peladura,
y pepitas,las rodajas de tomates
las podemos cocinar en la plancha o en una sarten
con un chorrito de aceite de oliva
una bez todas las verduras estan lista
colocamos,atiras,unas dos tiras de pimiento
dos de berenjena dos de cebolla y asi cubriremos
el fondo del plato colocaremos dos rodjas de
tomate y dos rodajas de huevo duro al lado de cada
plato,salpimentaremos y pondremos un chorrito de
aceite de oliva por encima y ya esta,el plato

10min

Notes

Esta escalivada tambien la podemos servir sobre torrada de payes
pancsero,en rodaja tostado,untado con tomate.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: