Sèpia amb patates i musclos
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg. sèpia bruta
- 1 kg. de musclos
- 1 kg. de patates
- 2 pebrots verds
- 3 cebes mitjanes
- 2 porros
- 4 alls
- 200 gr. de tomàquet triturat
- 1 litre de brou de peix de sabor suau
- 200 gr. de pèssols
- 1/2 got de vi blanc
- Oli d'oliva 0'4º
- Sal
- Pebre
Ingredients per la picada:
- Safrà
- 1 all
- 12 ametlles
- 12 avellanes
- Julivert
- Tinta d'una sèpia
- Un raig de cognac
4 racions
Utensilis
Cassola de ferro o de fang
una olla per obrir los musclos
Elaboració
La sèpia, neta i tallada a trossos, es posa a coure en una cassola amb oli.Quan aquesta ja ha perdut l'aigua i comença a fregir-se s'aboquen la ceba, el porro, l'all i el pebrot (tot tallat ben petit). Un cop comença a enrosir-se es posa el vi blanc i es deixa reduir llavors s'hi introdueix el tomàquet.
Fet el sofregit s'hi posen les patates, tallades a trossos grans, es fa una bona remenada i acte seguit s'hi afegeix 3/4 parts del brou.
Ho deixem bullir durant 10-15 minuts i després hi afegim la picada (en aquesta també s'hi posarà 1/4 de litre de brou per poder-la diluir), els musclos (oberts previament al vapor i sense closca) i els pèsols.
Un cop estigui tot es deixa bullir durant 10-15 minuts i ja estarà llest per menjar.
1h
Notes
Vigilar que la patata no es desfaixi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.