Rodantxes de taronja amb sucre i canyella
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Taronges grans.
- Sucre.
- Canyella.
4 racions
Utensilis
Un ganivet que talli molt be la fruita.
Elaboració
Es pelen intentant que no quedi gaire pell blanca enganxada a la taronja i es tallen en rodanxes no gaire primes (mitjanes).
Es posen en una plata plana una al costat de l'altre.
S'afegeix sucre per sobre a la mida que cadascú vulgui ( a mi m'agraden ben dolces).
Per sobre si posa canyella en pols (bastanta).
Deixar reposar una estona abans de servir-ho. Agafa més gust tot plegat.
15min
Notes
Es pot acompanyar amb algun licor per sobre, gelat de vainilla, nata....
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4626 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.