Rodantxes de taronja amb sucre i canyella

Ingredients

  • Taronges grans.
  • Sucre.
  • Canyella.

4 racions

Utensilis

Un ganivet que talli molt be la fruita.

Elaboració

Es pelen intentant que no quedi gaire pell blanca enganxada a la taronja i es tallen en rodanxes no gaire primes (mitjanes).
Es posen en una plata plana una al costat de l'altre.
S'afegeix sucre per sobre a la mida que cadascú vulgui ( a mi m'agraden ben dolces).
Per sobre si posa canyella en pols (bastanta).
Deixar reposar una estona abans de servir-ho. Agafa més gust tot plegat.

15min

Notes

Es pot acompanyar amb algun licor per sobre, gelat de vainilla, nata....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: