Llomets de salmó amb gírgoles i ametlles
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Salsa
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 900 grs. de salmó
- 100 grs. d’ametlles senceres
- 100 grs. de gírgoles (o altres bolets)
- 1 dau de mantequilla
- 1 cullaradeta de mostassa antiga
- 100 ml de nata líquida
- 1 got de brandy (jo en faig servir de català, Alfons III El Benigne)
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
- Preparem la cassola amb oli d’oliva ben calent i hi afegim els 4 llomets de salmó prèviament saladets.
- Quan estiguin daurats els retirem i posem un dau de mantequilla a la cassola.
- Ara daurem les ametlles juntament amb les gírgoles.
- Afegim els lloms de salmó amb les gírgoles i les ametlles i ho reguem tot plegat amb el Brandy; flambegem (al tanto que la campana estigui apagada).
- Ara ho banyem amb la nata de muntar (35%).
- Afegim una cullaradeta de mostassa antiga, remenem, afegim un punt de sal i esperem uns minuts
35min
Notes
- Com que no porta ni sofregit es fa molt ràpid i dóna bon resultat.
- L'he servit acompanyat del "Twist and shout" dels Beatles. http://www.youtube.com/watch?v=3_I8RCUpe-c
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2381 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.