Arròs cinc delicies

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams, d'arròs tipus bomba
  • 200 grams, de pesols,( congelats)
  • Cent grams, de gambetes congelades
  • 6 barretes de Surimi,( delicies de mar)
  • Un pot petit, de blat de moro
  • Tres ous
  • Salsa rosa, ( està en les meves receptes)
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem l'arròs a bullir amb aigua i sal, i quan és al dente, la traiem, la refredem a raig d'aixeta, l'escorrem, i la posem en un atuell, on farem l'amanida.
A part, bullim les gambetes amb aigua i sal, uns tres minuts, i tot seguit, les refredem amb aigua freda, i les afegim a l'arròs.
Seguidament, bullim els pesols amb aigua i sal, i quan són cuits, els afegim a l'atuell.
Seguidament, agafem les varetes de Surimi, i les picolem ben menudes, amb l'ajud d'un ganivet, i les afegim amb els altres ingredients.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fem tres truites a la francesa, amb cada un dels ous, i quan són fredes, les tallem a trossos menuts, i les afegim a l'arròs.
Per acabar, obrim el pot de blat de moro, l'escorrem, i l'afegim amb els altres ingredients.
Tot seguit, ho barrejem tot ben barrejat, i ja tenim l'arròs cinc delicies, a punt per treure a taula, acompanyada d'una salsera, amb la salsa rosa, per qui s'en vulgui posar.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1775 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: