Arròs cinc delicies
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams, d'arròs tipus bomba
- 200 grams, de pesols,( congelats)
- Cent grams, de gambetes congelades
- 6 barretes de Surimi,( delicies de mar)
- Un pot petit, de blat de moro
- Tres ous
- Salsa rosa, ( està en les meves receptes)
- Sal
- Aigua
4 racions
Elaboració
Primer de tot, posem l'arròs a bullir amb aigua i sal, i quan és al dente, la traiem, la refredem a raig d'aixeta, l'escorrem, i la posem en un atuell, on farem l'amanida.
A part, bullim les gambetes amb aigua i sal, uns tres minuts, i tot seguit, les refredem amb aigua freda, i les afegim a l'arròs.
Seguidament, bullim els pesols amb aigua i sal, i quan són cuits, els afegim a l'atuell.
Seguidament, agafem les varetes de Surimi, i les picolem ben menudes, amb l'ajud d'un ganivet, i les afegim amb els altres ingredients.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fem tres truites a la francesa, amb cada un dels ous, i quan són fredes, les tallem a trossos menuts, i les afegim a l'arròs.
Per acabar, obrim el pot de blat de moro, l'escorrem, i l'afegim amb els altres ingredients.
Tot seguit, ho barrejem tot ben barrejat, i ja tenim l'arròs cinc delicies, a punt per treure a taula, acompanyada d'una salsera, amb la salsa rosa, per qui s'en vulgui posar.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1775 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.