Plum cake d'espinacs
Ingredients
- 180 g de farina
- 3 ous
- 200 g d'espinacs frescos
- 120 ml de nata liquida
- 80 g de formatge ratllat emmental
- 5 cullerades d'oli
- 1 sobre de llevat
- Pebre i sal
6 racions
Utensilis
1 bol
1 paella
1 motlle de cake
Elaboració
Netegeu els espinacs en varies aigues per eliminar la terra, escorreu-los bé i trossejeu-los amb les mans. Poseu.los en una paella sense oli dutant 2 minuts per eliminar l'aigua i saleu-los.
En un bol, bateu-hi els ous, afegiu-hi la farina amb el llevat, l'oli, la nata liquida, el formatge ratllat, sal i pebre. Per íltim els espinacs freds, barregeu-ho tot bé.
Unteu un motlle de cake amb margarina i paper al fons també untat. Ompliu-lo amb la preparació anterior i poseu-lo al forn ja calenta a 180ºC durant 35 a 40 minuts. Retireu-lo i deixeu-lo refredar.
Embolicat amb paper d'alumini, pot conservar-se congelat durant 2 a 3 mesos.
1h
Notes
Es pot fer també amb espinacs congelats.
Tots els plum cakes per sapiguer que estan ben cuits per dins, s'han d'obrir per sobre com un llonguet.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2476 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.