Carlota d'atmetlles
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 litre de llet
- 200 grms. de melindros o bescuits allargats
- 200 grms. d'atmetlles
- 100 grms. de sucre
- 3 cullerades de caramel liquid
- 2 culleradetes de nescafe
- 2 rovells d'ou
- 1 cullerada de maizena
- 1 cullerada de mantega
- 1 xupito de conyac
6 racions
Elaboració
Per fer la crema, desfarem la maizena amb un xic d'aigua freda i afegirem els rovells barrejats amb el sucre.
Afegim la llet calenta poc a poc i remenant seguit , courem al bany maria fins que espesi, deixarem refredar.
Folrar una flamera alta amb els melindros remullats amb aigua.
Barrejar la crema amb les atmetlles picades i la resta de melindros esmicolats.
Omplir la flamera, tapar amb melindros i deixar a la nevera tota la nit.
Posar al foc el caramel el nescafe el conyac i la mantega, retirar quant la mantega estigui fosa.
Desmotlla la carlota i posar pel damunt aquest preparat.
Adornar amb atmelles filetejades.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
989 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.