Carlota d'atmetlles

Ingredients

  • 1/2 litre de llet
  • 200 grms. de melindros o bescuits allargats
  • 200 grms. d'atmetlles
  • 100 grms. de sucre
  • 3 cullerades de caramel liquid
  • 2 culleradetes de nescafe
  • 2 rovells d'ou
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 xupito de conyac

6 racions

Elaboració

Per fer la crema, desfarem la maizena amb un xic d'aigua freda i afegirem els rovells barrejats amb el sucre.
Afegim la llet calenta poc a poc i remenant seguit , courem al bany maria fins que espesi, deixarem refredar.
Folrar una flamera alta amb els melindros remullats amb aigua.
Barrejar la crema amb les atmetlles picades i la resta de melindros esmicolats.
Omplir la flamera, tapar amb melindros i deixar a la nevera tota la nit.
Posar al foc el caramel el nescafe el conyac i la mantega, retirar quant la mantega estigui fosa.
Desmotlla la carlota i posar pel damunt aquest preparat.
Adornar amb atmelles filetejades.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: