Pa d'espècies i taronja

Ingredients

  • 1 taronja no tractada
  • 3 mides de iogurt de farina de blat
  • 1 mida de iogurt de farina de civada
  • Un pols de nou moscada
  • 5 voltes de molinet de pebre negre
  • 2 mides de iogurt de mel
  • 1 iogurt de soja
  • 1 mida de iogurt de pell de taronja confita a daus petits
  • 1 mida de iogurt de melmelada de taronja amarga
  • 1sobre de llevat químic

12 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 160 graus.
Esbandiu la taronja amb aigua tèbia, eixugueu-la i ratlleu la pell amb un ratllador fi, vigileu de no ratllar la part blanca. Feu suc de la taronja. Reserveu-ho tot a part.
En un bol, barregeu les farines, el llevat, la nou moscada i el pebre. En un cassò escaldeu el suc de la taronja i la mel a foc suau. Apagueu el foc quan vagi a arrencar el bull, afegiu-hi llavors el iogurt la pell de taronja ratllada i els daus de taronja confita. Remeneu-ho i aboqueu la mescla líquida al bol on heu separat la farina, afegiu-hi la melmelada i amalgameu bé el conjunt.
Poseu-ho al forn en un motlle de cake folrat amb paper de cuina. Deixeu-ho 20 minuts a 160 graus i desprès apujeu la temperatura a 180 graus i prolongueu la cocció uns 25 minuts més.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2663 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: