Sigrons amb llangostins

Ingredients

  • 400 grms. de sigrons cuits
  • 16 llagostins grossos
  • Fumet de peix
  • Sofregit
  • 1 ceba
  • 4 tomaquets madurs
  • 4 alls
  • Oli d'oliva
  • Picada
  • 8 ametlles
  • 4 maries
  • 8 avellanes

4 racions

Elaboració

Fer el sofregit i passar pel minipimer.
Fer la picada amb el morter.
En una cassola de ferro calenta, posar el sofregit i la picada, donar unes voltes perque cogui una mica.
Afegir els sigrons cuits, una mica de fumet de peix i ells llagostins.
Deixar 10 minuts fen xup-xup i servir

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: