Sigrons amb llangostins
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grms. de sigrons cuits
- 16 llagostins grossos
- Fumet de peix
- Sofregit
- 1 ceba
- 4 tomaquets madurs
- 4 alls
- Oli d'oliva
- Picada
- 8 ametlles
- 4 maries
- 8 avellanes
4 racions
Elaboració
Fer el sofregit i passar pel minipimer.
Fer la picada amb el morter.
En una cassola de ferro calenta, posar el sofregit i la picada, donar unes voltes perque cogui una mica.
Afegir els sigrons cuits, una mica de fumet de peix i ells llagostins.
Deixar 10 minuts fen xup-xup i servir
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.