Pastis de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 talls de pinya de pot
- 110 gr. de farina
- 70 gr. de sucre
- 150gr. del suc de la pinya
- 100gr. de llet
- 3 ous
- 70 gr. de granet d'ametlla
- 1 sobre de Royal
6 racions
Elaboració
En un bol poseu la farina, el sucre, el suc de pinya, la llet, el Royal i els tres ous censes. tot això es passa per el "minipimer" i s'hi tirant tres talls de pinya tallats petitonets.
En un motllo rodo, es forra de paper del forn i s'hi aboca el preparat. Tot seguit s'hi tira pel damunt en forma de pluja l'ametlla ( deixant-ne una mica per desprès ) . Ara es l'hora d'adornar amb els tres talls de pinya restants i al final es tira per sobre l'ametlla i un polsim de sucre. Ja el podem enfornar a 200ºc, prèviament escalfat, naturalment. L'hi tindrem 35 minuts aproximadament. Deixarem que es refredi en una reixeta .
Bon profit.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3514 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.