Clofes de taronga

Ingredients

  • 2 taronges grans
  • Avellanes torrades picades (al gust)
  • 25 gms. de pinyons
  • 4 prunes seques sense pinyol remullades amb moscatell
  • 1 polsim de canyella

4 racions

Elaboració

Rentem i assequem la tarronga, la tallem per la mitad.
Buiden i tallem la polpa, la posem en un bol, junt amb els fruits secs la canyella i les prunes tallades , remenem tot i omplim les taronges.
Servir fresques
Si agradan mes dolçes i podem posar un rajoli de mel

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: