Salmo picant al forn (recepta vietnamita)
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 penca de salmo de 1 Kg
- 1 ceba mitjana
- 1 bitxo cuent
- 1 tros de jengibre 50gr
- 2 tomacas pelats
- 1 gotet de vi blanc
4 racions
Elaboració
Es talla el salmo a trosos de uns 5 cm i es marca a la planxa
En una batedora si posan tots els ingredients i es fa una salsa
Es posa com a fons en una plata de forn i a sobre si posan el trosos de salmo em la pell mirant amunt sensa que la salsa pasi per sobre
I o posarem al forn sobre i sota precalentat a 180 graus durant 20 minuts
15min
Notes
No porta gens de oli ni cap mena de greix pasat el propi del salmo, ideal per dietas
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1324 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.