Pastis de patata amb vegetals

Ingredients

  • 3 o 4 patates per bullir
  • Enciam
  • Olives farcides
  • 2 ous
  • pebrot
  • cogombre
  • pastanaga
  • ceba
  • tonyina

Elaboració

Pelem i netegem les patates, per facilitar que bullin mes ràpid i així després poder-les xafar es millor tallar-les a daus. Les posem dins d'una olla que ja estarà al foc amb aigua bullint, quant quedin uns deu minuts perquè estiguin cuites i afegim els dos ous. Les colem i ho deixem refredar
Mentrestant tallem la ceba, la pastanaga, les olives, el cogombre, el pebrot, el tomàquet, l'enciam i les olives en trossos petits, o barregem tot dins un bol. Afegim la tonyina i l'ou dur també tallat (en podem guardar alguna rodanxa per decorar, afegim sal oli i pebre al gust.
Ara toca xafar les patates fins aconseguir una massa homogènia, l'estirem sobre un film de paper transparent i ho escampem amb un corró. Afegim la barreja del bol al mig i emboliquem per sobre ajudant-nos amb el film per fer un pastis.
Decorem si volem amb les rodanxes d'ou que hem separat, algunes olives, maionesa o inclús unes anxoves (això al gust de cada persona)
Servim fred

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: