Pastis de patata amb vegetals
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 o 4 patates per bullir
- Enciam
- Olives farcides
- 2 ous
- pebrot
- cogombre
- pastanaga
- ceba
- tonyina
Elaboració
Pelem i netegem les patates, per facilitar que bullin mes ràpid i així després poder-les xafar es millor tallar-les a daus. Les posem dins d'una olla que ja estarà al foc amb aigua bullint, quant quedin uns deu minuts perquè estiguin cuites i afegim els dos ous. Les colem i ho deixem refredar
Mentrestant tallem la ceba, la pastanaga, les olives, el cogombre, el pebrot, el tomàquet, l'enciam i les olives en trossos petits, o barregem tot dins un bol. Afegim la tonyina i l'ou dur també tallat (en podem guardar alguna rodanxa per decorar, afegim sal oli i pebre al gust.
Ara toca xafar les patates fins aconseguir una massa homogènia, l'estirem sobre un film de paper transparent i ho escampem amb un corró. Afegim la barreja del bol al mig i emboliquem per sobre ajudant-nos amb el film per fer un pastis.
Decorem si volem amb les rodanxes d'ou que hem separat, algunes olives, maionesa o inclús unes anxoves (això al gust de cada persona)
Servim fred
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.