Bombons de pernil i formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 glaçonera
- Pernil salat
- Formatge d’untar
- Panses de Corint
- Llesquetes de pa torrat rodonet
Elaboració
Feu unes tires de pernil, poseu-les en forma de creu que sobresurtin damunt de cada forat. Apreteu-les cap a dins.
Poseu en remull les panses.
En un bol bateu el formatge. Afegiu-hi les panses escorregudes i barregeu-ho tot.
Ompliu cada forat amb el formatge i les panses.
Tapeu-ho amb el pernil.
Poseu-ho a la nevera perqué s’endureixi el formatge.
Desenmotlleu-los i poseu-los damunt d’una torradeta de pa.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.