Alvocats farcits de gules

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 1 ceba
  • 200g de Gules
  • 4 dents d'all
  • 1 llimona (suc)
  • Bitxos tipus caiena (opcional)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Tallem per la meitat els alvocats, traiem l'os i els buidem amb una cullera, reservant la polpa en un vol amb el suc de la llimona, l'aixafem amb una forquilla, podem deixar algun tros de polpa sense aixafar, reservem.
Tallem la ceba ben petita i la posem a fregir en oli d'oliva. Laminem els alls. Quan la ceba comenci a estar rosa afegim els alls i els bitxos fins a daurar-los. Afegim les gules.
Quan les gules estiguin llestes (uns 2 minuts a la paella), retirem del foc i barregem amb la polpa, salpebrem i farcim les closques d'alvocats.

20min

Notes

Emplatar en un plat amb una amanida d'enciam, tomàquet, ceba i tonyina.
S'ha de menjar acabat de fer, una opció és mantenir-los calents al forn al mínim i apujar-lo 3 minuts abans de servir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: