Calamarsets amb botifarra

Ingredients

  • 500gr. calamarsets
  • 1 botifarra blanca
  • 1 botifarra negre
  • 1 ceba
  • 250 ml vi blanc
  • Sal

3 racions

Elaboració

ceba tallada en juliana
botifarra blanca i negre a bocinets afegit a la ceba en una paella
afegir el vi i la sal
en una altra paella marcar els calamarsets com si fossin a la planxa durant 5 minuts per cada banda, jo els he fet farcits amb gamba pero sense farcir tambe queden molt be.
emplatar amb l'ajuda d'un motllo.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: