Patates viudes de Falset

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 o 3 llesques de pa
  • 4 grans d'all
  • Oli
  • Aigua
  • Patates
  • Pebre

Elaboració

Es posa oli dins a l'olla
Es fregeixen els alls pelats i el pa
S'escalfa aigua en una altra olla mentrestant.
Al morter es xafen els alls amb sal i el pa fregit es pica.
A l'oli de l'olla s'hi tira la patata a trossos ( no gaire grans) es remena i s'hi tira la picada ( s'hi pot tirar pebre negre ).
S'hi aboca l'aigua que cobreixi la patata i es cou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: